Op een echt bounty eiland! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Bob en Kristel Alons - WaarBenJij.nu Op een echt bounty eiland! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Bob en Kristel Alons - WaarBenJij.nu

Op een echt bounty eiland!

Door: Bob en Kristel

Blijf op de hoogte en volg Bob en Kristel

24 April 2008 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hallo allemaal!

Wederom een berichtje van ons uit Maleisie! Op dit moment zitten we op een prachtig eiland aan de oostkust van Maleisie; Pulau Perhentian (Kecil).

Vorige week vrijdag zijn we vertrokken vanuit Melaka naar de Cameron Highlands. In Kuala Lumpur zijn we van bus gewisseld. De bus naar de Cameron Highlands vertrok pas toen hij vol was. Dat deed me weer aan Turkije denken en de dolmus busjes. De busrit er naar toe was heftig; zo'n 600 bochten. Twee dagen eerder was er een landverschuiving geweest op de route en ze waren nog druk met herstellen. Er was echt een enorme hoeveelheid modder, stenen en bomen naar beneden gekomen.
Zaterdag hebben we een Mossy Forest Tour gedaan door de highlands. We zijn onder ander bij thee-plantage en in het mossy forest geweest, waar we mooie planten gezien hebben. 's Avonds zijn we nog naar een avondmarkt geweest waar ze heel veel eten verkochten en een hoop aardbei merchandise; van slippers tot kussens en van potloden tot opblaas-aardbeien. In een woord: GEWELDIG!

Zondag zijn we naar de Perhentian Islands gegaan en daar zijn we nu (donderdag) nog steeds. We hebben hier geluierd, gezwommen, gesnorkeld, gelezen, etc. Vandaag wilde we een gave snorkel-trip maken, maar helaas regent het (al 2 dagen) dus we hebben het uitgesteld naar morgen. Hopelijk is het dan beter weer. Dit weekend gaan we naar Kota Bahru en volgende week naar Thailand.

We hebben alvast een foto op deze site gezet om jullie een beetje jaloers te maken ;-).

Heel veel groetjes!

• 24 April 2008 - 05:24

Helen:

Heeej!
    Een beetje in dezelfde tijdzone want ik ben de eerste! Net klaar voor deze week, morgen ANZAC day (veteranendag) dus lekker lang weekend. Helaas geen bountystrand in de buurt (maar Pulau Perhentian stond wel al op m'n lijstje) maar we vertrekken morgen naar Methven, lekker weer eventjes de bergen in en proberen nog een nachtje in onze tent te slapen voor het echt te koud wordt.
    Geniet nog even verder, jullie hebben het verdiend!
    Veel liefs (en ik ben niet jaloers, haha)
    xx
    Helen

• 24 April 2008 - 05:33

Willem:

Hoi Bob en kristel,

fijn om te merken dat julle zo een mooie tijd beleven. Wat een mooie foto!
    Zo is het echt samen lekker genieten.
    De caravan staat hier voor de deur maar ik denk dat het net niet gaat lukken om even op de koffie te komen.
    Tot jullie volgend bericht.
    Groetjes Willem

• 24 April 2008 - 07:23

Martine:

Heey!
    Jaloers, dat ben ik. Supergaaf zeg!
    Hier in Middelburg... is er een beetje zon.
    GENIET
    xx Martine

• 24 April 2008 - 07:23

Lex:

Hoi Bob en Kristel,

Dat ziet er goed uit, om jaloers van te worden...!

Groetjes Lex

• 24 April 2008 - 08:23

Erna:

Hoihoi,

Echt een hele mooi foto! Nu maar hopen dat het snel weer stopt met regenen...

Erna

• 24 April 2008 - 15:41

Paul En Margaret:

Wat een prachtige plek. Hopelijk hebben jullie vandaag toch kunnen snorkelen en de bijzondere wereld onder water kunnen bekijken. (zonder zwemvest) ;)

nog veel plezier en goede reis naar Thailand,
    liefs

• 24 April 2008 - 18:13

Inge:

Ik denk dat ik ook maar een reisje moet gaan boeken als ik het zo zie!!!
    Ik geniet zo af en toe van een klein zonnetje hier op het terras!
    Verder gaat de huizenjacht gewoon door!
    Genieten zou ik zo zeggen en hopen dat de regen jullie met rust laat!!!
    Mooi hoor!!!
    Groetjes Inge

• 26 April 2008 - 16:58

AnnA:

Heej Kristel en Bob!

Klinkt allemaal weer gaaf hoor! Het lijkt me op zo'n bounty strand in elk geval een stuk beter uit te houden met die warmte daar dan in Kuala Lumpur...Ik kan me nog herinneren dat ik het daar vooral erg warm en vies vond :) Wel leuk om de foto's van daar te zien, kwam we wel heel bekend voor allemaal :)

Heel veel plezier daar en ik zal aan jullie denken als ik mn tentamen aan het maken ben :s

Groetjes

AnnA

• 27 April 2008 - 18:13

Viv:

Ha Kris en Bob,

Ziet er super uit hoor! Eindelijk even lekker uitrusten dan na al die drukke maanden:)

Liefs,

Viv

• 27 April 2008 - 21:39

Alma & Tim:

ola,

vraagje voor Bob:
    is snorkelen nu echt leuker dan achter je computer zitten en programmeren?

veel plezier nog!

de groeten uit het zonnige zuiden cq noorden voor jullie,

Alma & Tim

• 28 April 2008 - 11:10

Linda:

Ha wereldreizigers!
    Klinkt allemaal fantastisch daar. En inderdaad maakt die foto me wel jaloers :-p.
    Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben, hopelijk is het inmiddels opgehouden met regenen en hebben jullie je snorkeltrip kunnen maken.
    Hier in Den Haag gaat alles prima, morgen koninginnenach vieren met Viv en collega's, heb er al zin in :-D.
    Tot mails!
    X Linda

• 28 April 2008 - 15:34

Suus:

Het is je gelukt met je foto. Ik ben echt super jaloers!!!!!

Suus