Laatste dag alweer!
Door: Kristel en Bob
Blijf op de hoogte en volg Bob en Kristel
13 Juni 2008 | Thailand, Bangkok
Nog even een laatste berichtje van ons uit Bangkok.
Nadat we ons vorige bericht geplaatst hebben zijn we naar Vang Vieng gegaan. Dit is een dorpje dat in een prachtige bergachtige omgeving ligt, maar dat wel verpest is qua sfeer.
Vientiane was veel leuker. De Franse sfeer was nog goed te merken hier en we hebben te goed gedaan aan croissants en baguettes! Dat is weer eens wat anders dan rijst!
Vorige week dinsdag zijn we weer naar Thailand gegaan. Via Nong Khai, Bangkok en Trat zijn we naar Koh Chang gegaan. Dit is een heel relaxed eiland in het oosten van Thailand dat eigenlijk voor de kust van Cambodja ligt. Hier hebben we een week lang heerlijk gerelaxed, maar ook gesnorkeld en een brommer tochtje gedaan.
Gister zijn we weer naar Bangkok gedaan en daar zijn we nu aan het genieten van de laatste uurtjes en de fruit shakes natuurlijk. Om 5 uur vliegen we naar Kuala Lumpur en om middernacht gaan we weer op weg naar Nederland!
Doei!
13 Juni 2008 - 06:02
Aggie:
Hoi Bob en Kristel,
We wensen jullie een goede terugreis en tot gauw,
Groetjes
x -
13 Juni 2008 - 13:33
Viv:
Ha Kris en Bob,
Goede reis alvast! Jeetje, wat is dat snel gegaan zeg... ben erg benieuwd naar de foto's en de verhalen.
Bedankt nog voor jullie leuke kaartje laatst:)
Liefs,
Viv -
13 Juni 2008 - 17:49
Suus:
Sawadi ka!
Het is zeker snel gegaan? Jammer hè de laatste dag alweer.
Maar nu kan je nog wat van het EK meepikken. Oranje doet het niet slecht! Mais ce soir, il faut jouer contre les Bleus. Aiaiaiai!
Tot snel!
Suus -
16 Juni 2008 - 22:40
Helen:
Heeej! Lees jullie berichtje nu pas... (internet cafe Wanaka, zoek maar op op de kaart ;))
Welkom thuis! Hoop dat alles is goedgegaan??? Nog 2,5 maand en dan zien we elkaar weer!
dikke kus en succes met de eerste werkloodjes,
Helen