Eerste dagen in Indonesie
Door: Kristel en Bob
Blijf op de hoogte en volg Bob en Kristel
27 Oktober 2009 | Indonesië, Yogyakarta
Ons eerste berichtje vanuit Indonesie. Dit is alweer onze derde dag hier en inmiddels hebben we Bali alweer verruild voor Java.
De reis is goed verlopen maar het was wel erg lang (zes uur wachten in Kuala Lumpur) met als hoogtepunt twee uur wachten voor de douane in Bali. Twee uur!! Als je al 27 uur onderweg bent, best lastig. Uiteindelijk was het al avond voor we in het hotel waren. Het was wel een heel mooi hotel met drie fantastische zwembaden (en bungalows met prive-zwembad). We hebben dus meteen een fruitcocktail in de zwembad-bar genuttigd.
Gisteren hebben we vooral gerelaxed in/om het zwembad, heerlijk! Verder was er in de buurt niet veel te zien behalve te dure restaurantjes en te dure winkels. Het ontbijt was heel internationaal, continentaal, Indonesisch, Japans en gewoon yoghurt en fruit.
Vanochtend zijn we van Denpasar (Bali) naar Yogyakarta (Java) gevlogen. Dat uurtje vliegen scheelde ons twee dagen reizen en dus de moeite waard volgens ons. Vanmiddag wilde we de stad verkennen maar om de een of andere reden zijn alle bezienswaardigheden hier na 14.00 gesloten. We hebben wel een prive rondleiding gekregen van een van de muziekanten van het paleis en een mooie batikshop bezocht. Morgen gaan we de tempels van de Borobodur en de Prambanan bekijken.
We vermaken ons erg goed hier en zoals verwacht is het lekker warm.
Tot het volgende bericht!
Bob en Kristel
27 Oktober 2009 - 13:43
Ingrid (R):
Hey Kristel en Bob,
Klinkt erg goed allemaal, vooral ook het relaxen bij het zwembad. Geniet ervan!
Groetjes, Ingrid -
29 Oktober 2009 - 22:08
Ma(rgaret) En Pa(ul):
hallo Kristel en Bob,
Eindelijk een berichtje. We keken er al naar uit. Goed kunnen uitrusten in Bali, dat was wel nodig na zo'n super lange reis.Ik hoorde vandaag dat er op Java en Bali veel paleizen te zien zijn! De Borobodur lijkt me ook reuze interessant. Geniet en beleef veel plezier. en ...take care! veel liefs x x -
30 Oktober 2009 - 15:06
Sander & Linda:
Ey kris en bob,
Ik zie dat jullie het goed naar jullie zin hebben. Ja das wel lang reizen maar ja daar krijg je natuurlijk van alles voor terug.
Veel plezier nog
XX -
03 November 2009 - 20:00
Helen:
Ha jullie,
Wat goed om te horen dat jullie veilig zijn aagekomen. Die foto van de Brom bij zonsopgang is MOOI! Ik begrijp dat jullie die foto zelf hebben gemaakt??
Geniet nog maar even verder!
Liefs,
Helen