Ruines ruines en nog meer ruines - Reisverslag uit Palenque, Mexico van Bob en Kristel Alons - WaarBenJij.nu Ruines ruines en nog meer ruines - Reisverslag uit Palenque, Mexico van Bob en Kristel Alons - WaarBenJij.nu

Ruines ruines en nog meer ruines

Door: Bob en Kristel

Blijf op de hoogte en volg Bob en Kristel

10 Juli 2011 | Mexico, Palenque

Hallo allemaal,
Even een kort bericht vanuit Palenque in mexico. Vandaag is de 5e dag van onze Maya rondreis met de reisorganisatie Baobab. We hebben de afgelopen dagen de volgende maya steden bezocht: chitchen itza, Uxmal, Edzna en Palenque. Iedere stad heeft z´n eigen bouwstijl en is speciaal voor een bepaalde periode in het maya tijdperk. Ze zijn allemaal heel mooi en verschillend. Verder hebben we een kleine en leuke groep waardoor alles lekker soepel en snel verloopt. Het weer is zoals verwacht: heel warm en regelmatig een flinke bui. Morgen gaan we het hoogland in naar San Cristobal waar het zo´n 18 graden is omdat dit op 1500m hoogte ligt. Onze gids Igor weet en verteld heel veel over de cultuur en de verdere verloop van de reis en doet leuk mee met de groep.
We hebben tot Guatamala een grote luxe bus tot onze beschikking en de hotels zijn tot nu toe best wel luxe met meestal een zwembad. Tot zover ons korte bericht vanuit Mexico. Met ons gaat het goed en vermaken ons prima en zien enorm veel!

Groeten, Bob & Kristel

• 10 Juli 2011 - 20:21

Viv:

Klinkt goed:) geniet ervan!! X viv

• 10 Juli 2011 - 22:15

Jan En Liesbeth:

Leuk die enthousiaste berichten en fijn dat jullie de hitte even kunnen ontvluchten in het hooggebergte.
    Lekker ontspannen je laten leiden door de gids en het verwennen in de luxe hotels is ook wel eens prettig denken wij.
    Nog veel plezier met de volgende ruines en blijf er foto's van nemen we willen ze allemaal zien als jullie weer terug zijn!

Groetjes

• 11 Juli 2011 - 09:25

Paul En Margaret:

hallo Bob en Kristel,
    Fijn om iets van jullie te lezen. Hartstikke leuk als je een aardige groep hebt om mee te reizen dat verhoogt het reisplezier natuurlijk. Een zwembad op zijn tijd is ook heerlijk om even te relaxen en de culturele verrijking tijdelijk van je af te laten glijden!
    Nou nog veel plezier op jullie verdere reis.
    By the way, de pompoenen staan in bloei!

veel liefs x x

• 11 Juli 2011 - 10:04

Karin:

Hoi Kristel en Bob,

Tempelruines klinken goed! Na de vakantie hoor ik graag jullie verhalen!

Lekker vakantie vieren nog!

Doei!!!

• 12 Juli 2011 - 10:07

De Vogeltjes:

Hoi Bob en Kristel,

Wij wensen jullie veel reisplezier, geniet van al het moois om jullie heen.

Groetjes vanaf ons nestbalkon (30C) in Reuthe

• 12 Juli 2011 - 10:25

Helen:

Hey Bob en Kris!
    Klinkt heerlijk!! Geniet er maar lekker van :-) Ik geniet even van mijn vrije dagje voor mijn avonddienst begint!
    xx Helen